+4 021 402 3927; +4021 402 3935

English

Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor organizeaza studii universitare de doctorat in domeniile Stinte Ingineresti - Inginerie Chimica si Stinte Exacte - Chimie.

Informatii cu privire modul de organizare a studiilor universitare de doctorat, la metodologia de organizare a admiterii la studiile universitare de doctorat, precum si alte informatii utile se gasesc in sectiunea dedicata studiilor universitare de doctorat a website-ului Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti.

Toate formularele pentru documentele necesare pe perioada participarii la studiile de doctorat sunt disponibile in sectiunea "Formulare utile"


Consiliul Scolii Doctorale

Director
Membru, responsabil pentru sectiunea web a Scolii Doctorale
Membru
Membru
Membru
Membru consultant
Membru doctorand
Membru doctorand
Secretariatul Scolii Doctorale

Secretar
Avizier

13
01/2019

In sedinta Senatului Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti din data de 13 decembrie 2018 a fost aprobat, prin vot, "Regulamentul privind organizarea si desfasurarea Studiilor Universitare de Doctorat in Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti".

30
11/2018

In urma modificarilor aduse programului de studii universitare de doctorat, documentele "SD-B - Program de pregatire bazat pe studii universitare avansate", respectiv "SD-D - Evaluare a programului de studii universitare avansate", sunt inlocuite cu "Model 2018-2019 plan de invatamant pentru program de studii universitare avansate", respectiv "Model 2018-2019 de evaluare a programului de studii universitare avansate".

02
10/2018

In sesiunile 2-4 iulie, respectiv, 17-18 septembrie, au avut loc concursurile de admitere la doctorat, organizate de Scoala Doctorala "Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor", in sase comisii. Au fost admisi 71 de studenti doctoranzi in ciclul III de studii fara taxa, si un student doctorand cu taxa. Lista doctoranzilor admisi poate fi consultata aici.

In conformitate cu Decizia 192 din 27/09/2017 privind criteriile de acordare a burselor doctorale, a fost stabilita lista cu studentii doctoranzi care vor primi burse, prin consultarea conducatorilor de doctorat din cele sase comisii.

Le dorim succes noilor membri ai Scolii Doctorale "Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor".


Arhiva Avizier