+4 021 402 3927; +4021 402 3935

Informatii generale

Programele de studii de masterat au durata de 2 ani, se efectueaza la zi si asigura aprofundarea in domeniul studiilor de licenta sau ele sunt intr-un domeniu complementar. Acestea vizeaza dezvoltarea capacitatilor de cercetare stiintifica si constituie o faza pregatitoare pentru studiile doctorale. Alte informatii cu privire la programele de studii de masterat din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti sunt disponibile in urmatorul document:
REGULAMENT privind organizarea si functionarea procesului de invatamant in cadrul Studiilor Universitare de MASTERAT din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti

Concursul de admitere la programele de studii de masterat din Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor se desfasoara in sesiunile IULIE 2019 si SEPTEMBRIE 2019.

Alte informatii cu privire la organizarea si desfasurarea admiterii la programele de studii de masterat din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti sunt disponibile in urmatorul document:
REGULAMENT privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere in invatamantul universitar de masterat - anul universitar 2019-2020